Picknicken op vaderdag

By Jaqueline Nell 4 jaar agoNo Comments
Home  /  Nieuws  /  Picknicken op vaderdag

Verras je man/vader/opa met een bourgondische picknick onder de perenboom. Laat hem genieten van de prachtige polders van Maasland. Maak kennis met de nieuwsgierige blikken van de kalfjes. Al dit moois van het boerenleven maak je mee op vaderdag. De picknick kun je heel gemakkelijk online (https://www.hoefwoning.nl/bourgondisch-picknicken/picknick-boeken/) boeken.  Mocht het op 19 juni slecht weer, dan kan de picknick gewoon doorgaan, want we hebben een gezellige alternatieve overkapte plek bij onze moestuin ingericht.

Picknick boomgaard boerderij Hoefwoning Picknick boomgaard boerderij Hoefwoning

Category:
  Nieuws
this post was shared 0 times
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.