Vragen?

Wat houdt de boerenpicknick in? Kan de boerenpicknick doorgaan bij slecht weer? Ik wil met meer dan 20 personen picknicken. Kan dat? Is er voldoende parkeerruimte? Kan ik langer dan 2 uur picknicken? Mag ik mijn hond of ander huisdier meenemen?   Ik heb de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Mocht je een andere vraag hebben, neem gerust contact met mij op via info@hoefwoning.nl.

Wat houdt de boerenpicknick in?

Allereerst een unieke beleving op een magnifieke locatie. Je picknickt in de boomgaard onder de appel- en perenbomen en tussen de schapen of de kalfjes. Het uitzicht strekt zich uit over de Maaslandse polders. Je hoort het gekwetter van de weidevogels, het geloei van de koeien en de trotse uithalen van de pauwen.

De smaakbeleving is top, want ik maak veel producten zelf of koop ze vers in. Alle producten zijn op  ambachtelijk wijze gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit: De heerlijke romige zelfgemaakte yoghurt, de smeuïge boerenkaas van de Kaasmeesters Corné en Paul, de grillworst en gerookte rauwe ham van Jelle & Stijn, het fruit uit onze eigen moestuin,  het zelfgebakken zuurdesembrood gecombineerd met het brood van Holtkamp en de 100% zuivere appelsap van onze eigen appels. Je proeft de passie en liefde. Op www.hoefwoning.nl/bourgondisch-picknicken vind je meer informatie wat de boerenpicknick inhoudt. 

Kan de boerenpicknick doorgaan bij slecht weer?

Gelukkig wel. Als het regent dan vindt de boerenpicknick plaats onder een sfeervolle stretchtent: Stretchtent boomgaard Hoefwoning picknick

Kan ik met meer dan 20 personen 'boerenpicknicken'?

Ja hoor dat kan. Neem dan even contact met mij op via info@hoefwoning.nl en dan gaan we op zoek naar een geschikte datum. 

Kan ik makkelijk mijn auto parkeren?

Er is voldoende parkeerruimte, maar pssst de leukste, mooiste en duurzaamste manier om boerderij de Hoefwoning te bereiken is met de fiets of te voet via het eeuwenoude Kerkepad het Dijkpolderpad. Eigenlijk begint de boerenpicknick bij het bewandelen van het Dijkpolderpad al.

Kan ik langer dan 2 uur 'boerenpicknicken'?

Standaard duurt een boerenpicknick 2 uur. Wil je langer dan 2 uur picknicken dan is dat in sommige gevallen mogelijk. Neem even contact met mij op via info@hoefwoning.nl.

Mag ik mijn hond of een ander huisdier meenemen?

In principe niet, want ik wil voorkomen dat huisdieren achter de schapen of kalfjes aan rennen. In sommige gevallen is het wel mogelijk. Neem  in dat geval contact met mij op via info@hoefwoning.nl en dan overleggen we.

Help, het online reserveren lukt niet. Wat moet ik doen?

Ai, wat naar! Het kan zijn dat je ’te laat’ bent reserveren. Je moet minimaal 3 dagen van tevoren reserveren. Ik maak sommige producten zelf en dat kost tijd. Gelukkig proef je deze liefde en passie terug in de boerenpicknick. Zit er langer dan 3 dagen tussen je online reservering en je boerenpicknick neem dan contact met mij op via info@hoefwoning.nl.

Is er een toilet aanwezig?

Ja hoor, er is een toilet speciaal voor de ‘boerenpicknickers’.

Kan ik spontaan langskomen voor een boerenpicknick?

Ai, nee dat is helaas niet mogelijk. Ik maak veel producten zelf en op maat afhankelijk van de groepsgrootte. Dit kost tijd en aandacht. Daarnaast koop ik alle producten vers in omdat ik voor de beste kwaliteit ga. Daarom is tijdig, minimaal 3 dagen van te voren, reserveren via www.hoefwoning.nl/bourgondisch-picknicken noodzakelijk. 

Zit ik op een picknickkleedje?

Nee hoor, je hoeft niet twee uur lang in een ongemakkelijke houding te zitten. De boerenpicknick vindt plaats aan farmtafels met comfortabele stoelen.  

Is er voor kinderen vertier?

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de trampoline, met een schepnet het wild life in de sloot onderzoeken of proberen de lammetjes of kalfjes te aaien.

Hoeveel kost een boerenpicknick?

Een boerenontbijt en boerenpicknick kost € 24,50 per persoon. Voor kinderen van 2 t/m 10 jaar maak ik een leuke knapzak klaar. Deze kost € 9.50. Kinderen onder de 2 jaar genieten natuurlijk gewoon gratis van al het lekkers mee. Op www.hoefwoning.nl/bourgondisch-picknicken vind je wat de boerenpicknick inhoudt en wat je als extra’s kan bij bestellen: de heerlijke ambachtelijke kroketten van Holtkamp of een lekker flesje prosecco! Joie de vivre!