Wijnproeverij

WIJNPROEVERIJ = vol

Wat ging het hard: binnen een week zat de wijnproeverij vol. Voor ons de ultieme motivatie om een tweede proeverij met streekproducten uit Midden-Delfland te organiseren. Wil je zeker zijn van deelname? Aarzel dan niet om je alsnog aan te melden. Mocht er op 19 mei een plekje vrijkomen, dan schuift sowieso de eerste aanmelding door en zo voort. 

Wijnliefhebbers en bourgondiërs opgelet! Laat je meenemen in de verhalen achter de Italiaanse wijnen en streekproducten uit Midden-Delfland. Beleef een unieke en vooral onvergetelijke proeverij in prachtige ambiance: de boomgaard van boerderij de Hoefwoning. 

Zondag 19 mei (Eerste Pinksterdag)
14:30 – 17:00 uur
€35,00 pp
max. aantal deelnemers: 30

Boomgaard boerderij de Hoefwoning
Parallelweg 3 in Maasland

De wijnproeverij met de streekproducten is een ode aan het prachtige Midden-Delfland en bestaat uit zes gangen. Vinoloog Carolien heeft elke fantastische wijn zorgvuldig geselecteerd bij het streekproduct. Zij vertelt waar de wijn vandaan komt en waarom de wijn zo goed past bij het streekproduct. Jacqueline maakt de smaakbeleving compleet met het verhaal achter de heerlijke streekproducten: Wie zijn de makers en wat maakt hun product zo speciaal?

De proeverij bevat ook een cultuur historisch element. Midden-Delfland heeft nog enkele eeuwenoude kerkenpaden. Het Dijkpolderpad is zo’n voet- en kerkenpad. Dit wandelpad zigzagt prachtig door de weilanden en loopt vlak langs boerderij de Hoefwoning. Naast het proeven van de wijnen en de streekproducten zal het Dijkpolderpad ook een onderdeel zijn van het evenement.

Praktische informatie

Na je aanmelding ontvang je per e-mail specifieke informatie. De wijnproeverij vindt in de buitenlucht plaats. Mocht het op zondag 19 mei slecht weer zijn, dan wordt de proeverij verschoven naar zondag 26 mei van 14:30 tot 17:00 uur. 

Het maximum aantal deelnemers is 30. Mocht de wijnproeverij vol zitten, dan kom je automatisch terecht op de reservelijst. De betaling van het inschrijfgeld ad €35,00 pp geschiedt vooraf. Dit bedrag krijg je terug als de proeverij door slecht weer niet doorgaat. 

Als je vragen hebt, dan kun je die mailen naar info@hoefwoning.nl. 

 

Jacqueline Nell
Wijnproeverij streekproduct Carolien