Jacqueline Nell

Wie ben ik?

Ik ben Jacqueline Nell. Samen met mijn zussen Marja, Carola, Jolanda en Simone ben ik opgegroeid op de boerderij de Hoefwoning. Wij houden allemaal van de geur van versgemaaid gras en boerenzuivel. 

Een paar jaar geleden zijn we met ons vijven gestart met het organiseren van de  boerenpicknicken in de boomgaard. Vanaf 2022 ben ik solo verder gegaan.

Ik wil me graag inzetten om het boerenleven dichter bij de mensen te brengen. Daarom laat ik mensen letterlijk het boerenleven proeven. Ik vertel het verhaal achter de producten van de boerenpicknick. Waar is de boerenkaas gemaakt? En wat is het verschil met de kaas uit de supermarkt? Waarom is de zelfgemaakte boerenyoghurt zoveel smaakvoller dan die uit pak? Wat maakt de Midden-Delfland appelsap zo bijzonder? Ik beloof je een unieke ervaring op een unieke plek met unieke producten van de boerderij en de omgeving .