Nog een week…

By Jaqueline Nell 5 jaar agoNo Comments
Home  /  Nieuws  /  Nog een week…

… en dan toveren we de Hoefwoning om tot boerendierentuin. Lammetjes, kalfjes, dwerggeitjes rennen in het rond. Klaar om geaaid te worden. Of denk je van trampoline springen, je laten schminken en marshmellows ? roosteren ? Van deze activiteiten krijg je natuurlijk honger. En wat smaakt er dan lekkerder dan een versgebakken pannenkoek? Of een tompouce ? van Holtkamp (Maassluis)? Op zondag 3 april is het een grote gezellige beestenbende. Zie verder https://www.hoefwoning.nl/lammetjesdag/lammetjesdag-voor-iedereen/

Seb en lammetje

 

Category:
  Nieuws
this post was shared 0 times
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.